Gratis WORLDWIDE forsendelse for ordrer over 200EUR

Support Portal  |  Kontakt os

Mød kunstneren - Pablo Fernandez

 

Vi kender alle deres aquascapes, men hvor meget ved du om aquascaper? 

Vi spurgte vores spanske CO2 Kunstner Pablo Fernandez nogle spørgsmål til at lære lidt mere om kunstneren bag akvariet ...

Hvordan begyndte det hele? Jeg havde mit første akvarium omkring 5 år gammel. Men det var svært at finde en plantetank i Spanien. Dengang var det ikke almindeligt. Jeg kan huske mine plastplanter med grusfilter haha. Min familie lukker akvariet. Så begyndte jeg igen mig selv lidt senere med nogle planter som kryptocorynes og anubias ... En dag kom jeg på tværs af nogle billeder fra ADA Gallery med min ven og vi ønskede at gøre noget som dette. Derfra har vi forsøgt at forbedre hver dag.
Hvem inspirerer dig? Master of master sir Takashi Amano uden tvivl. Selv nu fortsætter hans akvatiske former for inspiration. Aquascapers som Oliver Knott eller min gode ven Miguel Ángel García, for mig, den bedste spanske aquascaper. Og Tom Bar master plantedTank.
Hvad er din yndlingsstil? Jeg elsker plantede tanke. Den hollandske stil har noget andet end resten. En tidløs klassiker og altid spektakulær, der altid er tro mod sine rødder. Med hensyn til vandlandskaber foretrækker jeg naturstil. For mig repræsenterer det en mere realistisk vandmæssig natur end andre typer akvarier, såsom landskaber.
Hvad er din højeste rangering? Jeg deltager normalt ikke i konkurrencerne. Tidligere er jeg kommet ind i AGA uden nogen placering.
Hvad elsker du om aquascaping? Handlingen med at skabe og observere et økosystem vokse er noget specielt. Jeg elsker muligheden for at kunne genskabe og have en smule flod derhjemme. At se, hvordan fisk og planter interagerer. Det er simpelthen fascinerende.
Har du andre interesser uden for akvariet? Ja, jeg elsker alle slags planter. Jeg laver Wabi kusa, nedsænkede og jordbaserede planter. Mit hus er fuld af planter. Jeg har samlet over 20 forskellige bregne arter, herunder Pteris og Asplenium. For nylig startede jeg en af ​​epifytterne med bromelia og nogle orkideer.
Hvad der ligger forude? Jeg er ved at starte et nyt projekt ved hjælp af et 100L akvarium. Snart vil jeg offentliggøre de første fotos. Jeg har også flere Wabi kusa kommer.